REINIGEN BETONVLOEREN

RSD Floortreatment uw partner in impregneren, kristallisatie, slijpen, polijsten van nieuwe als oude betonvloeren!

Belangrijk

Als u nieuwe betonvloeren onmiddellijk laat behandelen, krijgt u een optimaal resultaat! Zo geniet uw vloer een perfecte bescherming tegen vloeistoffen en allerhande vuil.

RSD Floortreatment behandelt ook oude betonvloeren tot ze weer glanzen als nieuw!

"WAT TE DOEN TEGEN STOF, VLEKKEN, VLOEISTOFFEN, SLIJTAGE DOOR PASSAGE, ..."

IMPREGNEREN & KRISTALLISATIE

Impregneren van uw betonvloer is een behandeling waarmee RSD Floortreatment een beschermende laag (impregneermiddel) aanbrengt. Deze laag trekt in de betonvloer en gaat een chemische reactie aan met bepaalde scheikundige elementen in het beton. Dit proces heet kristallisatie.

De poriën in de betonvloer raken opgevuld met speciale kristallen waardoor de betonvloer een stuk minder gevoelig is voor vocht, vuil en vlekken EN zo krijgt uw nieuwe of oude betonvloer een beschermende eigenschap.

De beschermlaag heeft als voordelen dat uw betonvloer harder, krasbestendiger , waterafstotend, vetafstotend en onderhoudsvriendelijker is.

SLIJPEN & POLIJSTEN

Uw nieuwe of oude betonvloer voelt ruw aan en vertoont krassen. Dan kan RSD Floortreatment u professioneel helpen met het slijpen van uw betonvloer. Voor dit proces maken we gebruik van schuurmachines met watergekoelde diamantschijven met een zeer fijne korrel.

Slijpen van de betonvloer met een zeer fijne korrel zorgt ervoor dat de krassen uiteindelijk niet meer zichtbaar zijn met het blote oog. Afhankelijk van de hoeveelheid krassen herhaalt RSD Floortreatment dit proces enkele keren.

Het grote voordeel is dat uw betonvloer zachter aanvoelt, minder stof vasthoudt en een vlakker uitzicht heeft.

Wilt u uw nieuwe of oude betonvloer nog dat extraatje meer uitstraling geven? Dan stelt RSD Floortreatment voor deze te polijsten, zo krijgt de betonvloer een nog mooiere glans. De laatste oneffenheden worden namelijk verwijderd.

Resultaat: prachtige vlakke betonvloer met TOPglans


RSD Floortreatment brengt uw betonvloer terug in TOPconditie door duurzame & onderhoudsvriendelijke reiniging!


Wie zijn onze klanten?

Particulieren & Bedrijven

Wat zijn onze mogelijkheden?

terrassen / garages / kantoren / burelen / magazijnen / winkels / horeca / zorgcentra / parkings / ...


TERUG NAAR DIENSTEN


Volg RSD Floortreatment op Facebook